caalim68

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaikeneminen

Ylipaino ja eriarvoistumisesta vaikeneminen

Varsin hyvin tunnettu asia on, että ylipaino-ongelmilla ja yleisimmillä kansanterveydellisillä ongelmilla on vahva yhteys ihmisen sosioekonomiseen asemaan. Köyhyys ja eriarvoistuminen eri ikäluokissa on omiaan näkymään muun muassa lasten yleistyvinä paino-ongelmina. Tosiasia on, että terveellinen ruoka maksaa, minkä ei pitäisi olla mikään salaisuus. Lääkäri voi toki määrätä syömään kanaa ja lohta mutta viimeistään matka kaupan hyllyille tekee selväksi karun tosiasian.

Avoinkirje Atte Jääskeläiselle 24.2.2017

Hei Atte Jääskeläinen,

 

Tämä on avoinkirje teille. Teen tämän siksi, että voisitte paremmin selittää toimintaanne ja toimenkuvaanne suomalaisessa yhteiskunnassa.

 

Siteeraan 23.2.2017 julkaistua näkökulmaanne:

MV-lehti paikkaa perinteisen median aukkoja

MV-lehdestä on viime aikoina puhuttu paljon. Toiset ovat sitä vastaan, toiset puolesta. Sisältö on mitä on, mutta ainakin se vetoaa yleisöönsä.

En erityisemmin pidä MV-lehdestä. Siellä on paljon asiatonta ja henkilöön käyvää juttua. Silkkaa rasismiakin löytyy ja kommenttipalsta on lähes täysin idioottien hallussa. Silti löydän itseni päivittäin vierailemasta sivustolla. Miksi?

Samaa mieltäkö Leo Stranius ja Yle Puheen tuottaja?

 

Oletko Leo Stranius ihan tosissasi sitä mieltä, kuin kehuit MTV Katsomon ohjelmassa 8.12.14? Että Suomessa on ihan erinomainen tilanne saada äänensä kuuluviin, kun meillä on netti, kännykät ja eduskunta.

Puhuit kylläkin lähinnä päättäjistä, joita mielenosoitusten sanomalla mielestäsi tavoitellaan. Tarkoitit ilmeisesti eduskuntaa, vai tarkoititko kansainvälisen suurpääoman edustajia EU:ssa ja muissa järjestöissä? Suomessakin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä